25. 2. 2015
Vážení zákazníci,
rádi bychom Vás pozvali na náš další degustační večer. Tentokrát ve spojení kuchařského umění šéfkuchaře Jana Kaplana, sommeliérských kvalit Františka Macháčka a příjemného prostředí brněnského restaurantu Pavillon. Degustační večer se uskuteční dne 4.3.2015.
MENU
CARPACCIO Z MOŘSKÉHO VLKA S PASSION FRUIT MAJONÉZOU, PUFOVANOU ČERNOU RÝŽÍ, LIMETOU A KORIANDREM VELTLÍNSKÉ ZELENÉ, POZDNÍ SBĚR, 2013
FRANCOUZSKÁ POLÉVKA BOUILLABAISSE S OMÁČKOU ROUILLE CHARDONNAY, POZDNÍ SBĚR, 2013
POŠÍROVANÁ PERLIČKA S BROKOLICOVÝM PYRÉ, BRAMBOROVÝM FONDANTEM A OMÁČKOU Z CITRONOVÉHO TYMIÁNU VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 2012
FILÍROVANÝ FLANK STEAK, CELEROVÉ PYRÉ, ZELENÉ FAZOLKY S MANDLEMI A DEMI-GLACE ZE ZELENÉHO PEPŘE CABERNET MORAVIA 2013
ETON MESS S ČERSTVÝMI JAHODAMI, ČOKOLÁDOU A VANILKOVOU ZMRZLINOU ROSÉ, POZDNÍ SBĚR, 2013
Cena menu je 990 Kč včetně vín.
Těšíme se na setkání s Vámi a příjemné rozhovory na téma víno a jídlo :-)
Rezervaci můžete uskutečnit na našem e-mailu info@fabig.cz, nebo na tel. 608 522 480